Sari direct la conținut

[P] Cazinourile sociale: Ce trebuie să știi despre ele?

Smile Media
[P] Cazinourile sociale: Ce trebuie să știi despre ele?
Cazinourile sociale Foto: freepik.com

​Este adevărat că fără tehnologie, viața noastră ar fi total diferită. Doar gândește-te cât de ușor poți accesa acum un cazinou online, cum poți socializa cu alți competitori de la mese, sau cum poți să participi la orice turneu își dorești, oricând de oriunde.

De asemenea, tehnologia influențează și relațiile interumane. Doar reflectă la modul facil prin care azi poți interacționa cu prietenii și familia. Sau cât de ușor este să cunoști rapid oameni noi.

Acum gândește-te cum ar fii să joci la un cazinou cu dealeri reali și să comunici cu ușurință cu ceilalți competitori. Mai mult decât atât poate ai chiar șansa de a schimba profilurile de social media ca să vă împrieteniți.

În acest context, a apărut ideea de cazinou social. Îmbinarea acestor două tendințe (jocurile de cazino online și conturile de socializare), au dus la apariția termenului de jocuri de cazinou sociale.

Dacă acum este prima dată când auzi de acest termen, rămâi alături de noi și îți vom explica cu radare totul despre acest fenomen.

Ce reprezintă jocul social?

Este foarte evident că tehnologia este prezentă în orice cazino, fie el real sau în mediul online. Cu ajutorul unui telefon mobil și a unui cont de jucător valid, accesul la jocul preferat a devenit mai simplu ca niciodată.

Practic, în orice moment poți să te joci jocul preferat, datorită dispozitivului tău și a aplicațiilor oferite de cazinouri online. Toate jocurile lor sunt disponibile pe aceste dispozitive mobile, datorită tehnologiei care îți oferă o grafică excelentă și o experiență dinamică a jocului, perfect adaptată oricărui dispozitiv mobil.

Și deoarece orice cazino caută să își extindă activitatea, rețelele de socializare devin parte integrantă a intereselor lor. Astfel, un cazino social poate fi definit ca fiind acel cazino la care ai acces prin intermediul unei rețele sociale, cum ar fi Facebook.

Totuși, există o diferență majoră față de un cazino tradițional: diferite jocuri clasice din cazinourile sociale nu necesită depunerea de fonduri financiare!

Însă, să fim corecți, există opțiuni pentru a juca cu bani reali în aceste jocuri de noroc sociale, dar nu ești obligat să faci acest lucru, decizia fiind complet la latitudinea ta!

Ce trebuie să știi despre cazinoul social?

Termenul „social” nu este selectat aleatoriu, ci denotă faptul că într-un astfel de cazino se desfășoară într-adevăr activități de socializare. Pentru a oferi o definiție relevantă a unui cazino social, putem spune că este un site web sau o aplicație unde poți juca jocuri de noroc în compania prietenilor tăi.

Aici găsești jocuri precum ruleta sau sloturi, dar și alte jocuri interactive, cum ar fi Farmville de pe Facebook. Diferența dintre un slot de cazino real și unul de cazino social constă în faptul că aici nu pariezi cu bani reali, deci nu poți câștiga bani.

Partea esențială și prioritara într-un cazino de noroc social este partea de divertisment pe care o oferă. Cu toate acestea, nu este un secret faptul că un astfel de cazino social poate fi gestionat fie de către o companie oarecare, fie de către un cazino real.

În ultimul caz, scopul este de a te menține concentrat pe jocurile de noroc și de a-ți stârni interesul pentru acestea. Este, într-un fel, o strategie de marketing bine pusă la punct, care își propune să atragă noi jucători către cazinourile tradiționale. De multe ori aceste site-uri sunt asociate cu o platforma de recenzii de cazinouri online.

Cazinoul Social: Caracteristici

Printre principalele caracteristici ale cazinourilor sociale este posibilitatea de comunicare. De exemplu, te întâlnești pe o rețea socială cu prietenii tăi și ce altceva ai putea face decât să interacționezi? Ei bine, pe un cazinou social ai posibilitatea de a te bucura de un joc în compania lor.

Pe lângă faptul că aceste site-uri sunt interactive și distractive, sunt de asemenea și gratuite. Operatorii acestor locuri se asigură că ai parte de socializare, dar și de divertisment pe care cu siguranță ți-o dorești. Alte avantaje de care vei beneficia și tu și prietenii tăi sunt:

  • Interacționezi cu alți participanți și îți evaluezi astfel abilitățile proprii.
  • Distribui împreună cu prietenii tăi rezultatele obținute în joc.
  • Poți invita prietenii să se alăture unei astfel de sesiuni de jocuri sociale.
  • Ulterior, postezi realizările obținute pe profilul tău personal.

Premii la cazinourile sociale

Jocurile de noroc dintr-un cazino social sunt practic jocuri pe care le găsești pe rețelele sociale. Cele mai populare sunt pokerul, ruleta și sloturile.

Însă nu se limitează doar la aceste opțiuni, sunt multe altele, așa că există potențial pentru ca ele să devină rapid preferate de mulți. Dezvoltatorii de software sunt mereu atenți la ce e la modă și adaugă mai tot timpul caracteristici noi ca să atragă jucătorii.

Își stabilesc obiective pentru fiecare joc, iar acestea devin tot mai provocatoare pe măsură ce avansezi. De exemplu, poți să primești insigne, trofee sau alte premii care te ajută să progresezi în joc și să atingi alte obiective. Și ce e superb la jocurile sociale e că poți câștiga premii împreună cu prietenii, ceea ce face experiența și mai distractivă.

Cazinouri sociale: Pro și Contra

Bineînțeles că precum alte forme de jocuri de noroc au avantaje și dezavantaje, cazinourile sociale vin la rândul lor cu câteva argumente pro și contra. În tabelul de mai jos vei observa cu ușurință ambele aspecte.

PRO

  • Jocurile de noroc sociale nu au nevoie de fonduri financiare pentru acces.
  • Sunt legale în zonele unde jocurile de noroc sunt interzise complet.
  • Permit jucătorilor cu interdicție la jocurile de noroc să se joace.
  • Oferă divertisment fără cerințe financiare similare cazinourilor tradiționale.
  • Variație mai mare de jocuri în comparație cu cazinourile tradiționale.
  • Oferă oportunitatea de a îmbunătăți abilitățile personale fără costuri.

CONTRA

  • Jocurile sunt întrerupte de reclame repetitive.
  • Îndeamnă mereu spre posibilitatea de a cumpăra jetoane cu bani reali pentru a participa la tombole.
  • Există riscul de a trece rapid de la jocurile sociale la cele de cazino tradiționale.
  • Există posibilitatea ca jucătorii să-și dezvolte o dependență de jocurile de noroc

Acum că ai înțeles în profunzime conceptul de cazino social, ești pregătit să te integrezi în această comunitate de jucători. Totuși, amintește-ți că există posibilitatea să te atragă în jocurile de noroc reale, așa că fii precaut, joacă responsabil și evită excesele.