Sari direct la conținut

A fost Iohannis la golf vineri? Primarul Marian Petruse, pentru HotNews.ro: „Nu ştiu să fi fost acolo ieri / Eu sunt anunţat când vine”

HotNews.ro
Presedintele Klaus Iohannis, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Presedintele Klaus Iohannis, Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ziarul Unirea, citând surse, a scris ieri că președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba. Și G4media.ro a confirmat, tot pe surse, informația.

Primarul localității Pianu de Jos, Marian Petruse, a declarat pentru HotNews.ro că se îndoiește însă de veridicitatea informației, dar mai ales a fotografiei publicată de Ziarul Unirea.

„Nu ştiu să fi fost acolo ieri şi, de regulă, atunci când domnul preşedinte vine la terenul de golf, eu sunt anunţat. Dacă nu mă anunţă echipa domnului preşedinte, mă anunţă alţii din zonă. De exemplu, am înţeles că a fost văzut acum două săptămâni (15 martie, n.r.). Aş fi aflat şi acum. Am reţineri vizavi de această informaţie”, declarat Petruse pentru HotNews.ro.

El contestă și fotografia publicată de jurnaliștii locali susținând că natura e mult mai verde decât în poză.

„La noi, primăvara şi-a intrat în drepturi, natura e verde, e frumoasă, nu e aşa uscat ca în fotografie”, argumentează primarul.

Iohannis și-a exprimat în trecut aprecierea față de acest teren de golf

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

De altfel, în trecut, președintele Iohannis și-a exprimat aprecierea față de acest teren de golf și de turneul pe care-l găzduiește:

„Vreau să îl felicit pe președintele Clubului de Golf „Paul Tomiță” pentru calitatea deosebită a acestei baze sportive. Faceți o treabă foarte bună, domnule Werner Keul, și sunt convins că veți continua cu aceeași pasiune! Mă bucur să fiu aici și doresc să îi felicit pe campionii acestui turneu”.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, spunea în 2021 președintele.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro