Sari direct la conținut

VIDEO Internat la spital pentru deshidratare, Benjamin Netanyahu le transmite israelienilor că se simte „foarte bine”

HotNews.ro
Benjamin Netanyahu, Foto: Ronaldo Schemidt / AFP / Profimedia Images
Benjamin Netanyahu, Foto: Ronaldo Schemidt / AFP / Profimedia Images

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, internat sâmbătă pentru o serie de examene la spital, le-a mărturisit israelienilor într-o înregistrare video că a stat „în soare, fără pălărie şi fără apă”, ceea ce „nu a fost o idee bună”, şi le-a recomandat să „nu stea prea mult în soare” şi să „bea mai multă apă”, având în vedere valul de căldură care afectează şi Israelul.

Biroul premierului a precizat că acesta a avut „ameţeli” după ce a petrecut mai mult timp vineri în căldura înăbuşitoare a mării Galileii şi a fost spitalizat la Sheba Medical Center – cel mai mare din Israel – pentru a fi supus unor examene, care au arătat rezultate normale, relatează AFP și Agerpres.

Primul diagnostic indică o deshidratare, a menţionat biroul lui Netanyahu, adăugând că acesta va mai face o serie de controale suplimentare.

Premierul în vârstă de 73 de ani a asigurat că acum se simte „foarte bine”.

Biroul de presă al premierul israelian a informat anterior că Netanyahu a fost internat sâmbătă la spital, dar starea sa este bună, după ce mass-media locale au relatat că acesta nu s-a simţit bine.

Potrivit unui scurt comunicat, premierul Benjamin Netanyahu este examinat la spitalul Sheba din Tel Hashomer, în apropiere de Tel Aviv.

Mass-media israeliene au relatat că Netanyahu a fost transportat la spital conştient fiind, de la reşedinţa sa privată din Cezareea, pe malul Mediteranei.

Premierul nu a fost sedat şi nu sunt necesare proceduri de transfer al puterii, a menţionat postul TV Keshet 12.

Netanyahu a mai fost spitalizat în ultimii ani din cauza unor probleme de sănătate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro