Sari direct la conținut

Sesiune de yoga, întreruptă de poliție pentru că un trecător a crezut că este un atac armat

HotNews.ro
yoga, Foto: matej kastelic / Panthermedia / Profimedia
yoga, Foto: matej kastelic / Panthermedia / Profimedia

O sesiune de yoga care avea loc miercuri seară într-o localitate din nord-estul Angliei nu va fi uitată prea curând de participanți, după ce poliția britanică a intervenit pentru că a fost alertată de o persoană care s-a îngrijorat când a văzut că sunt atât de multe corpuri întinse pe jos, relatează AFP.

Potrivit cafenelei unde s-a desfășurat cursul, cel care a alertat poliția a crezut că yoghinii sunt victimele unui atac armat și, prin urmare, a avertizat poliția, care a sosit rapid în număr mare.

„Dacă ați auzit numeroasele sirene ale poliției în Chapel St. Leonards la 21:30 aseară, stați fără griji”, spune Seascape Cafe pe pagina sa de Facebook.

Poliția „se îndrepta spre Observator, o persoană a raportat un asasinat în clădirea noastră, după ce a văzut mai multe persoane întinse la pământ. (…) Era de fapt o sesiune de yoga”.

„Dragă public, vă rog să știți că Observatorul oferă multe cursuri de yoga seara. Nu facem parte din vreun cult nebun sau cluburi nebunești.”

Poliția a confirmat că a primit un apel la 8:56 p.m. „ La fața locului au intervenit ofițeri. Suntem bucuroși să raportăm că toată lumea este în siguranță și sănătoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Această cafenea, unde s-a ținut cursul, se află în interiorul Observatorului Mării Nordului, la Chapel St Leonards din nord-estul Angliei, un loc care pare destul de liniștit, cu o priveliște uluitoare spre mare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro