Sari direct la conținut

Doi jucători din Italia, condamnați la închisoare după ce au violat o studentă americană

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia
Minge de fotbal, Foto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Mattia Lucarelli și Federico Apolloni, foști jucători la Livorno, au fost condamnați la 3 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar de viol, la care au mai participat și alte trei persoane, condamnate în același dosar.

Mattia Lucarelli și Federico Apolloni au fost condamnați la închisoare după ce au violat alături de mai mulți prieteni o studentă din America

Cotidianul Milano Corriere a anunțat miercuri că Mattia Lucarelli și Federico Apolloni, foștii jucători ai celor de la Livorno, au fost condamnați la 3 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar de viol.

Potrivit sursei citate, fapta a avut loc în anul 2022, aceștia au fost acuzați de violență sexuală cu alți trei prieteni, condamnați la pedepse între 2 ani și 5 luni și 2 ani și 8 luni, împotriva unei studente din California.

Cei doi fotbaliști sunt acuzați că au abuzat-o pe tânără după o seară petrecută în clubul „Gattopardo” din via Piero della Francesca din Milano, pe 27 martie 2022.

Grupul de prieteni au întâlnit-o pe tânăra de 22 de ani în afara clubului de noapte. Fata se urcase în mașină cerând să fie condusă acasă, dar cei cinci o duseseră acasă la unul dintre fotbaliști, unde a fost violată.

Jucătorii au fost plasați mai întâi în arest la domiciliu și apoi supuși obligației de a rămâne la Livorno cu interdicție de a părăsi locuința noaptea. Cei doi au negat întotdeauna că a fost un viol în grup.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro