Sari direct la conținut

Straini in noapte din nou pe scena ONB 

HotNews.ro

Scena Operei Nationale Bucuresti va gazdui din nou spectacolul „Straini in noapte”, de Eric Assous, in regia lui Radu Beligan, cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Reprezentatiile sunt programate pentru zilele de 4 si 11 februarie, la ora 19:00, informeaza site-ul institutiei. Spectacolul a avut premiera in septembrie 2007, la Opera Romana.

„Straini in noapte” este o comedie romantica cu rasturnari de situatii, despre seductie, minciuna si timpul care ne transforma, care se joaca din 2004 cu mare succes la Paris si in turnee (in Franta si Europa) de catre Alain Delon si Astrid Veillon.

Pierre este casatorit si tatal unui adolescent. A ramas singur in Paris sa munceasca, in timp ce sotia si fiul sau sunt in vacanta. Juliette este o blonda tânara, frumoasa si enigmatica. il intâlneste pe Pierre intr-un bar si-i accepta invitatia de a mai bea un pahar la el acasa. Seara abia incepe… Cum va evolua relatia dintre ei, cine sunt ei cu adevarat si care este deznodamantul intalnirii lor aflati vizionand spectacolul.

Spectacolul este realizat de Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti – ArCuB si agentia literar-teatrala Beldor.

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a ONB.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro