Sari direct la conținut

Utile: Ce greșeli facem cu toții când tratăm virozele și gripa; Trucuri antiplictiseală pentru copii când părinţii lucrează de acasă

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Trucuri antiplictiseală pentru copii când părinţii lucrează de acasă. Epidemia de coronavirus obligă numeroşi părinţi să îşi desfăşoare activitatea profesională de acasă. Aflaţi în această situaţie, este foarte posibil ca aceştia să descopere că nu întotdeauna copiii înteleg faptul că, deşi se află în aceeaşi cameră, părinţii nu sunt diponibili pentru distracţie şi joacă. Este important sa creati o rutina atat in privinta muncii voastre, cat si a ocupatiilor copiilor. Rutina nu inseamna ceva plictisitor, ci presupune organizare si siguranta pentru copii. Flexibilitatea este cuvantul de ordine atunci cand vine vorba despre munca de acasa. Nu va asteptati sa beneficiati de aceeasi concentrare la biroul de acasa comparativ cu cel de la serviciu, conform Adevărul.

Un studiu pe animale a identificat o proteină care duce la metastaza cancerului de sân. Proteina peptidil arginina deiminază ajută celuele sistemului imunitar să distrugă bacteriile. O echipă de cercetători condusă de către dr. Yanming Wang din cadrul Universităţii Henan, China, a descoperit în cadrul unui studiu pe animale model că proteina peptidil arginina deiminază (PAD4), folosită de către sistemul imunitar pentru a identifica bacteriile, poate duce la metastaza celulelor cancerului de sân. „Cancerul de sân este cauză principală a decesului cauzat de cancer la femei. Pacienţii cu cancer de sân metastatic prezintă un risc ridicat de deces. Scopul studiului nostru a fost de a înţelege factorii celulari care pot contribui la aceste metastaze”, explică dr. Wang. PAD4 joacă un rol important în declanşarea răspunsului molecular al celulelor în faţa bacteriilor, influenţând formarea capcanelor extracelulare neutrofile, potrivit Descoperă.ro.

7 alimente pentru creşterea imunităţii şi a energiei creierului. Alimentaţia este fără indoială primul medicament la care putem apela când ne confruntăm cu anumite probleme de sănătate. Ouăle au u o reputaţie proastă datorită gălbenuşului care ar avea un conţinut ridicat de colesterol. Şi totuşi, ouăle au multe beneficii. Mai puţin calorice decât carnea, ouăle conţine o proteină importantă: ovalbumină. Fulgii de drojdie inactivă constituie un supliment alimentar bogat în vitamine şi minerale. Conţin complexul de vitamine B1, B2, B3 şi B6, vitamina E, oligoelemente, proteine şi aminoacizi. Primăvara este sezonul când avem nevoie de o imunitate de fier. Pentru asta, pe perioada iernii, am putea să ne întărim organismul cu un macerat preparat din miere şi cătină, arată Click pentru femei.

Ce greșeli facem cu toții când tratăm virozele și gripa. Această băutură e contraindicată. Cum tratăm virozele și gripa. Medicii atrag atenția că prima greșeală majoră pe care o fac cei care răcesc e însăși „subestimarea” virozelor și gripelor. Medicii explică cele mai comune erori care se fac în tratarea acestor afecțiuni de sezon. În condițiile în care consultul medical nu este la îndemână, este bine de știut că „excesul” nu vindecă. De departe, cele mai „iubite” medicamente sunt antibioticele. Acestea sunt contraindicate în viroze și gripe. Când sunteți răciții, rămân valabili cei doi litri de lichide pe zi (apă, ceaiuri, supe), scrie Doctorul Zilei.ro.

Leacuri naturiste din coada-şoricelului. Coada-şoricelului este folosită în tratarea multor boli. Rănile, febra, răceala, constipaţia, infecţiile, toate acestea pot fi îndepărtate sau ameliorate cu ceaiuri, tincturi sau băi de coada-şoricelului. Proprietăţile terapeutice ale acestei plante se datorează uleiului volatil conţinut, oferindu-i calităţi de: expectorant, antiinflamator, dezinfectant, antispasmodic. Coada-şoricelului e utilizată pentru tratarea diferitelor afecţiuni: infecţii (urinare, hepatice, respiratorii), parazitoze intestinale (viermi intestinali, giardioze), afecţiuni gastrice şi hepato-biliare, răceli, bronşite, astm bronşic, rinite acute, dureri reumatice, osteoporoză şi migrene. Totodată, previne apariţia cancerului de col uterin, are efect regenerator asupra măduvei osoase, stimulând formarea globulelor albe şi roşii din sânge, informează Click.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro