Sari direct la conținut

Utile: O investigație sumbră dezvăluie cum și de ce suntem urmăriți în fiecare moment al zilei prin intermediul telefoanelor mobile; Există o legătură între grăsimea abdominală şi gândirea flexibilă? Cercetătorii cred că da

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Există o legătură între grăsimea abdominală şi gândirea flexibilă? Cercetătorii cred că da. Cercetătorii sunt de părere că mecanismul care duce la ridigizarea porceselor cognitive include, într-o oarecare măsură, sistemul imunitar. Cercetătorii de la Universitatea Iowa din Statele Unite ale Americi au ajuns la concluzia că o proporţie mai mare a ţesutului adipos, în comparaţie cu cel muscular, este legată de o scădere a flexibilităţii în gândire odată cu înaintarea în vârstă. În cadrul acestui studiu au folosite informaţii colectate de la peste 4.000 de persoane, de ambele sexe, strânse de-a lungul a şase ani. Cercetătorii au strâns şi analizat informaţii legate de proporţiile masei musculare, a ţesuturilor adipoase abdominale şi subcutanate; dar şi informaţii legate de modul în care a evoluat gândirea fluidă a participanţilor, potrivit Descoperă.ro.

Studiul care te învață să-ți crești copiii: cât de important este să le oferi gadgeturi, experiențe. Când vine vorba de educația copiilor, s-au scris numeroase cărți și s-au făcut multe documentare. Cele mai multe decizii le iei, însă, singur. Ce poți să faci este să te inspiri de la alte familii sau, eventual, să ai în vedere câteva studii științifice, în cazul deciziilor mai importante. În materie de copii, nu se aplică orice la toată lumea, dar un nou studiu s-ar putea să te convingă de faptul că s-ar putea să greșești în momentul în care îi cumperi copilului tău o mulțime de jucării, gadgeturi sau altceva. Deși s-ar putea să simți nevoia de a-ți răsfăța copilul tău cu haine pentru că tu nu ai avut prea multe sau foarte noi atunci când erai mic, oamenii de știință au un argument solid pentru a te convinge că un număr mare de cadouri pentru cei mici nu reprezintă o soluție bună pe termen lung, informează Playtech.ro.

Zeama de varză, alimentul medicament pentru o mulțime de afecțiuni! Beneficiile sale sunt uimitoare. Zeama de varză, elixir curat! Incredibilele sale beneficii și afecțiunile în care o poți folosi cu succes. Face minuni! Nu ne-am fi gândit că zeama de varză are atâtea proprietăți. Se poate folosi cu succes pentru prevenirea cancerului, tratamentul ulcerelor, pentru a scădea colesterolul rău (LDL), dar și în multe alte probleme. Varza face parte din familia legumelor crucifere și are un conținut ridicat de beta-caroten, fibre insolubile, vitaminele B1, B6, C, E și K, dar și minerale ca iod, magneziu, fier, calciu și sulf. Varza este folosită din timpuri străvechi pentru calitățile sale terapeutice ieftine, arată Doctorul Zilei.ro.

Usturoiul, antibiotic natural. Consumul pe stomacul gol face miracole pentru organismul tău în sezonul rece. Usturoiul este leguma cu cele mai multe proprietăţi benefice pentru sănătatea organismului uman, asta pentru că are în componenţă numeroase substanţe antioxidante şi nutritive. Astfel, nutriţioniştii recomandă a fi consumat pe stomacul gol şi utilizat pentru tratarea, în mod natural, a diferitelor afecţiuni. De exemplu, usturoiul creşte imunitatea organismului şi te poate feri de viroze şi răceli în sezonul rece. În plus, întăreşte oasele, poate înlătura durerile de dinţi şi măsele şi are efect afrodisiac, în cazul în care ai un libidou scăzut, conform Click pentru femei.ro.

Era spionajului. O investigație sumbră dezvăluie cum și de ce suntem urmăriți în fiecare moment al zilei prin intermediul telefoanelor mobile. Oameni din întreaga lume sunt urmăriți prin intermediul telefoanelor mobile zi de zi, în fiecare minut al zilei, în fiecare drum pe care îl fac, de zeci de companii de care nu au auzit vreodată, care adună nestingherite o uriașă bază de date despre viața privată a cetățenilor, deși au puține responsabilități legale, arată o anchetă realizată de doi jurnaliști New York Times. Există șanse mari ca o companie de care nu ai auzit vreodată în viața ta să dețină undeva pe serverele sale date despre toate drumurile exacte pe care le-ai făcut, să zicem, în ultimii doi ani. La ce birou mergi, unde mănânci în pauza de prânz, cu cine te vezi după muncă, ce doctor vizitezi, dacă te întorci acasă sau nu, scrie Libertatea.

Alegeri 2024: Vezi aici prezența și rezultatele LIVE pe hartă și grafice interactive.
Sondaje, Comparații, Informații de la celelalte alegeri. Toate datele esențiale pe alegeri.hotnews.ro.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro