Sari direct la conținut

Nokia scoate trei noi telefoane si asteapta o cota de piata mai mare

HotNews.ro

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a prezentat luni trei noi terminale mobile, respectiv Nokia 6267, Nokia 3500 clasic si Nokia 6121 clasic, anuntand faptul ca se asteapta ca aceasta lansare sa majoreze cota de piata a companiei, peste nivelul de 36%, estimat in prezent, relateaza Reuters.

Potrivit informatiilor companiei finlandeze, toate cele trei dispozitive vor fi comercializate in trimestrul trei al acestui an, la preturi cuprinse intre 135 euro (fara taxe) si 260 euro (fara taxe).

Nokia 6267 permite o accesare mai usoara a fisierelor video, muzicale si a pozelor si foloseste tehnologia 3G. Nokia 3500 classic este un terminal care pune accent pe eleganta, iar Nokia 6121 classic are facilitati sporite de download si cautare pe Internet, folosind tehnologia HSDPA.

Conform comunicatului de presa al companiei, toate cele trei terminale vor incepe a fi comercializate in trimestrul trei al acestui an. Nokia 6267 va costa circa 240 euro (fara taxe), pe cand modelele 3500 clasic si 6121 clasic vor costa 135 euro (fara taxe) si respectiv 260 euro (fara taxe).

Reuters mai noteaza ca in primul trimestru din acest an, Nokia a vandut mai mult de o treime din volumul total de telefoane mobile comercializate la nivel mondial, fiind urmata indeaproape de rivalul american Motorola Inc.

Oficialii Nokia au mai precizat ca numarul total de modele scoase pe piata in acest an a ajuns la 26 de terminale si ca se asteapta la o majorare a cotei de piata la nivel mondial, peste procentul de 36% estimat in prezent.

Nokia a mai anuntat, luni, incheierea unui acord cu MiTV Corporation din Malaezia, operatorul finlandez urmand sa furnizeze servicii TV pe telefoanele mobile in aceasta tara, in a doua jumatate a anului in curs. Astfel de servicii, care folosesc tehnologia DVB-H, au mai fost lansate in tari precum Singapore, India, Filipine, Australia, Noua Zeelanda, Sri Lanka, Indonezia si Taiwan.

La inceputul acestei luni, Nokia a mai lansat trei modele de telefoane, printre care si terminalul Nokia 8600 Luna, al carui pret este de 700 de euro fata taxe.

Mai multe informatii despre cele trei noi telefoane mobile gasiti aici, iar poze aici.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro