Sari direct la conținut

HTC Touch – de vanzare in Germania, de la sfarsitul lunii iunie

HotNews.ro

Trei mari operatori de telefonie mobila din Germania vor incepe sa comercializeze in aceasta tara, de la sfarsitul lunii iunie a acestui an, dispozitivul HTC Touch produs de compania taiwaneza High Tech Computer Corp., anunta Reuters.

Telefonul, lansat deja in Marea Britanie, este menit sa rivalizeze cu mult asteptatul iPhone produs de Apple, a carui lansare a fost anuntata tot pentru sfarsitul lunii iunie dar in Statele Unite ale Americii.

Producatorul taiwanez de telefoane smartphone, High Tech Computer Corp., a anuntat vineri ca HTC Touch va costa in jur de 450 euro (599 dolari), daca este vandut fara contract.

De cealalta parte, Apple intentioneaza sa scoata la vanzare telefonul iPhone in Statele Unite ale Americii, incepand cu data de 29 iunie, la preturi cuprinse intre 500 dolari si 600 dolari, in functie de capacitatea de memorie a dispozitivului.

Apple se gandeste cu siguranta sa comercializeze noul telefon si in Europa si Japonia, insa compania nu a facut nici un anunt cu privire la data cand se va intampla acest lucru sau la pretul de vanzare al telefonului.

In Germania, HTC Touch va fi comercializat de catre companiile T-Mobile, Vodafone si O2. Telefonul va fi inzestrat cu o memorie de 1 Gb pentru stocarea de muzica, fisiere video si poze, suficienta pentru stocarea a aproximativ 250 de melodii. Spre deosebire de HTC Touch, iPhone va avea o capacitate de memorie mult mai mare, respectiv 4 Gb si 8Gb.

HTC a inceput deja comercializarea telefonului in Taiwan si Marea Britanie si urmand ca terminalul sa fie vandut si in Statele Unite ale Americii incepand cu sfarsitul acestei luni.

Potrivit Reuters, producatorul taiwanez a vandut in aceasta luna 60.000 de dispozitive, peste asteptari, iar JPMorgan estimeaza ca in intervalul iulie – decembrie 2007 vor fi vandute doua milioane de astfel de telefoane.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro