Sari direct la conținut

Inca un rival pentru iPhone – W960 de la Sony Ericsson

HotNews.ro

Sony Ericsson si-a extins seria de telefoane Walkman lansand, joi, la Berlin, doua noi terminale respectiv W960 si W910, primul model urmand sa rivalizeze cu telefonul iPhone produs de Apple, relateaza Reuters. Operatorul de telefonie mobila a mai lansat inca doua modele de telefoane cu camera, respectiv K850 si Z320.

Toate cele patru modele vor incepe a fi comercializate in intreaga lume, in a doua jumatate a acestui an.

W960 nu are tastatura, dispunand de un touch-screen asemanator modelului iPhone, care urmeaza a fi lansat in SUA la finele acestei luni. Telefonul are suficienta memorie (8Gb) pentru a stoca pana la 700 de albume, respectiv 8000 de melodii si permite ascultarea de muzica in continuu timp de 27 de ore. W960 mai dispune de un display de 2,6 inch si de o camera de 3 megapixeli.

W910 este inzestrat cu un mecanism de control inovativ, permitand utilizatorilor sa schimbe melodiile prin scuturarea dispozitivului, K850 dispune de o camera cu o rezolutie foarte mare de 5 megapixeli, iar Z320 este un telefon cu camera mai simplu.

Toate cele patru modele urmeaza a fi comercializate in a doua jumatate a acestui an, iar oficialii Sony Ericsson au refuzat sa faca estimari cu privire la volumul de vanzari asteptat.

La inceputul acestei luni, producatorul taiwanez de telefoane smartphone, High Tech Computer Corp., a lansat in premiera in Marea Britanie modelul HTC Touch, un telefon cu touch-screen produs sub brand propriu, menit sa rivalizeze cu mult asteptatul iPhone.

Comunicatul de presa referitor la modelele W910 si W960 il gasiti aici, iar poze cu cele toate cele patru telefoane – aici.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro