Sari direct la conținut

ANL a inceput contractarea caselor din cartierul Brancusi

HotNews.ro

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe, in perioada 06.02.2006 –

03.03.2006, procedura de contractare a caselor din Cartierul Brancusi,

Sector 6, Bucuresti. ANL a organizat o expozitie in incinta Ministerului Transporturilor unde vor fi oferite detalii despre modalitatile de cumparare.

In continuare, in perioada 03.03.2006 – 17.03.2006, solicitantii interesati vor depune la sediul ANL din Str. Transilvaniei nr. 2, Sector 1, Bucuresti, declaratiile privind datele personale, autentificate la notariat, si certificatele de solvabilitate eliberate de banci cu care Agentia Nationala pentru Locuinte a incheiat conventii.

Toti cei interesati de contractarea unei case in acest amplasament trebuie sa fie inscrisi in baza de date a agentiei si sa urmeze procedura de contractare a unei locuinte. De asemenea, acestia trebuie sa fie declarati solvabili de catre bancile cu care Agentia Nationala pentru Locuinte a incheiat conventii.

Preturile caselor care vor fi construite prin ANL in cartierul Brancusi sunt cuprinse intre 81 de mii de euro pentru o casa cu 3 camere si pot ajunge pana la 130 de mii de euro pentru o locuinta cu cinci camere.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro