Sari direct la conținut

Curtea de Apel Pitesti decide, vineri, daca ultimii arestati in dosarul "Penescu" vor fi eliberati

HotNews.ro

Recursul inaintat de procurorii anticoruptie fata de decizia Tribunalului Arges de revocare a mandatelor de arestare preventiva a celor implicati in dosarul Penescu va fi judecat, vineri, la ora 11.30 de catre Curtea de Apel Pitesti. Este vorba despre finantatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin si fostul director al firmei PIC, Liviu Facaleata. In cazul in care judecatorii de la Curtea de Apel vor respinge recursul procurorilor DNA, cei trei ar urma sa fie pusi in libertate.

– Cornel Penescu (patron FC Arges), aflat in arest preventiv, este acuzat de dare de mita in forma continuata, de cumparare de influenta in forma continuata si de infractiunea de initiere si constituire de grup infractional organizat.

Facaleata Liviu Ilie (director general al S.C. PIC S.A. Pitesti), aflat in stare de arest preventiv, este acuzat de complicitate la dare de mita in forma continuata, initiere si constituire de grup infractional.

Constantin Gheorghe (fost presedinte al CCA), aflat in stare de arest preventiv, este acuzat de luare de mita, de initiere si constituire de grup infractional organizat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro