Sari direct la conținut

Peste 1.000 de apeluri la Ambulanta Bucuresti, in prima zi a anului

HotNews.ro

Ambulanta Bucuresti – Ilfov a fost solicitata sa intervina in peste 500 de cazuri in noaptea dintre ani, unele dintre acestea fiind pentru persoane care au cazut in strada, au intrat in coma din cauza excesului de bautura, au avut probleme digestive sau au incercat sa se sinucida. Si in cursul zilei de sambata au fost inregistrate alte 500 de solicitari, potrivit Mediafax.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru Mediafax ca de vineri, de la ora 20.00 si pana sambata, la ora 7.00 au fost inregistrate peste 500 de solicitari, din care 351 au fost urgente.

Dintre cele 351 de urgente, 26 au fost pentru persoane cazute in strada si cazuri sociale, 13 pentru traumatisme, 68 pentru lipotimii, 63 pentru probleme digestive si 19 pentru come, multe cauzate de excesul de bautura, a precizat Alis Grasu.

Ea a mai spus ca in prima noapte din noul an echipajele Serviciului de Ambulanta Bucuersti – Ilfov au fost solicitate si pentru cinci persoane care au incercat sa se sinucida. Dintre acestea, o persoana din Sectorul 5 al Capitalei a fost gasita decedata, dupa ce s-a spanzurat.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov a mai spus ca de Revelion s-a lucrat la capacitate maxima si toate echipajele au fost pe teren.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro