Sari direct la conținut

Vladimir Putin si Dmitri Medvedev, vizati de un atentat in ziua alegerilor prezidentiale din Rusia

HotNews.ro

In ziua alegerilor prezidentiale din Rusia se pregatea un atentat asupra lui Vladimir Putin si a lui Dmitri Medvedev. Dupa cum scrie cotidianul „Tvoi Deni”, citat de agentia Rador, criminalii intentionau sa-i asasineze pe cei doi lideri in timpul rostirii discursului lor, in seara de 2 martie, in fata alegatorilor adunati in Piata Vasilievsk. Persoana care urma sa execute atentatul asupra lui Vladimir Putin si Dmitri Medvedev a fost arestata cu cateva ore inainte de presupusul act terorist, scrie cotidianul „Tvoi Deni”.

Potrivit informatiilor acestuia, fortele FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei), au luat cu asalt apartamentul in care se ascundea tragatorul de elita, iar in momentul in care Putin si Medvedev au aparut in Piata Vasilievsk, acesta dadea primele declaratii la politie.

Criminalul ar fi urmat sa traga cu arma de la fereastra acestui apartament, situat in centrul Moscovei, pe care organizatorii atentatului l-au inchiriat cu cateva zile inainte alegerilor prezidentiale. Deocamdata nu exista comentarii oficiale din partea serviciilor speciale ruse cu privire la aceste informatii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro