Sari direct la conținut

VIDEO Politia britanica a dat publicitatii imagini video cu protestatari care au deschis focul asupra fortelor de ordine, in timpul revoltelor de strada de zilele trecute

HotNews.ro

Politia din Birmingham a dat publicitatii sambata imagini video care surprind momente in care protestatarii deschid focul asupra unor membri neinarmati ai fortelor de ordine, in timpul revoltelor de strada de zilele trecute, anunta AFP.

„11 focuri de arma au fost trase asupra politistilor neinarmati”, arata Politia din Birmingham intr-un comunicat, adaugand ca „in directia fortelor de ordine au fost aruncate, de asemenea, mai multe cocktailuri Molotov”.

Imaginile au fost filmate in noaptea de 9 august, cand un grup de 30-40 de protestatari mascati au spart mai multe magazine, iar cativa dintre ei au tras in directia politistilor.

Politia a decis sa dea publicitatii imaginile in speranta ca publicul va oferi informatii despre agresori, care in cazul in care vor fi identificati si prinsi, risca sa fie acuzati de incendiere si tentativa de omor.

Birmingham se numara printre orasele britanice cele mai afectate de revoltele de strada din perioada 6-10 august. Violentele de strada au facut in total 5 victime, 3 dintre ele la Birmingham.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro