Sari direct la conținut

Muammar Gaddafi afirma ca se plimba "incognito" prin Tripoli si cere libienilor sa curete capitala de "sobolani" – mesaj audio

HotNews.ro

Colonelul Muammar Gaddafi afirma, intr-un mesaj audio difuzat miercuri dimineata de televiziunea siriana Arrai, ca se plimba incognito prin Tripoli si cere locuitorilor sa „curete” capitala de rebelii care au preluat controlul asupra ei, relateaza AFP.

„Ma plimb incognito, fara ca oamenii sa ma vada, si am vazut tineri pregatiti sa-si apere orasul lor”, a afirmat „Liderul spiritual” al revolutiei libiene, in acest mesaj, fara a preciza cand a efectuat aceasta „plimbare”.

„Im prezint omagiul acestor tineri”, a adaugat el, cerand „locuitorilor din Tripoli, triburilor, batranilor sa iasa pe strazi” si sa „curete Tripoli de sobolani”.

Anterior, liderul libian afirmase, intr-un mesaj audio difuzat in cursul noptii de televiziunea al-Oruba si preluat de site-ul de internet al Al-Libiya, televiziunea fiului sau Seif al-Islam, care a incetat sa mai emita, ca s-a retras din cartierul sau general din Tripoli din „motive tactice”.

„Bab el-Aziziya nu mai este decat un morman de moloz (…) si ne-am retras din motice tactice”, a spus el.

Rebelii sustinuti de NATO au preluat marti controlul asupra cartierului general al lui Gaddafi din Tripoli, dar colonelul pare de negasit deocamdata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro