Sari direct la conținut

Tariceanu: Trebuie sa facem eforturi pentru ca Romania sa isi atinga potentialul sau natural si sa ajunga a 7-a putere economica a Europei

HotNews.ro

„Trebuie sa facem eforturi pentru ca Romania sa isi atinga potentialul sau natural si sa ajunga a 7-a putere economica a Europei”, a afirmat sambata, la Iasi, premierul Calin Popescu Tariceanu, la prezentarea candidatilor PNL la alegerile parlamentare. „PNL nu va fi un partid care sa faca promisiuni fara acoperire”, a afirmat primul ministru, care a adaugat ca „PNL a asigurat Romaniei aceasta crestere economica de care ne bucuram cu totii. PSD a inventat promisiunile fara termen de garantie. Daca PSD vine la putere, in 2-3 luni va narui ceea ce am construit in ultimii ani”.

Iata cele mai importante declaratii ale lui Calin Popescu Tariceanu:

  • „Ne-am propus doua directii strategice: educatie-cercetare si infrastructura.”
  • „Sa evitati orice dispute personale cu contracandidatii, si sa fiti preocupati de agenda sociala. Alegatorii isi doresc o viata mai buna, salarii mai bune, pensii mai bune, drumuri, apa si canalizare”, i-a sfatuit primul ministru pe candidatii PNL.
  • „Sa mergeti in fata cet sa spuneti ce a facut PNL pentru tara in ultimii 4 ani, lasati la o parte disputele personale care nu ii privesc pe cetateni. Va cer sa fiti onesti si sa recunoasteti acolo unde ati gresit. Va cer de asemenea sa credeti in victorie, victoria este la indemana noastra. Trebuie sa castigam pentru viitorul Romaniei”, a incheiat liderul PNL.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro