Sari direct la conținut

PSD va propune majoritatii parlamentare sa lucreze impreuna la bugetul pe 2010

HotNews.ro

Liderul social-democrat Mircea Geoana a anuntat, duminica, ca intentioneaza sa propuna majoritatii de 65%din Parlament sa lucreze impreuna la bugetul pentru anul urmator, anunta NewsIn.

  • „In ultimii cinci ani, au fost la guvernare PNL, PD-L, UDMR si, in ultimele noua luni si PSD. De aceea vreau sa fac un apel ca discutarea si aprobarea bugetului sa fie scoasa in afara competitiei electorale prezidentiale. Si noi am avut o vina si altii au avut o vina si vreau sa propun majoritatii parlamentare de 65 la suta sa lucreze impreuna bugetul pe 2010”, a afirmat Mircea Geoana.

Mircea Geoana, s-a intalnit, duminica, cu alegatori din orasul galatean Targu Bujor si cu cei din comunele invecinate, zona cunoscuta drept fief al PSD, fiind insotit de fosti ministi ai partidului – Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Marian Sarbu si parlamentari galateni.

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit, cu aceasta ocazie, despre bugetul pe anul 2010, facand un apel la clasa politica sa scoata acest subiect din tematica electorala.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro