Sari direct la conținut

Liviu Negoita ii asteapta duminica la negocieri pe liderii UDMR

HotNews.ro

UPDATE (ora 17:55) Premierul desemnat Liviu Negoita a anuntat ca a convenit cu liderul UDMR, Marko Bela, ca reprezentantii Uniunii sa vina, duminica, la Palatul Victoria, la negocieri pentru sustinerea noului Cabinet, potrivit Mediafax. UDMR a fost invitata sambata la negocieri cu premierul desemnat, insa liderii partidului au anuntat ca nu s-au putut prezenta la discutii.

„Am fost invitati la consultari de premierul desemnat, dar noi nu suntem in Bucuresti”, a declarat presedintele UDMR, Marko Bela.

Premierul desemnat Liviu Negoita s-a prezentat sambata dimineata la Palatul Victoria, unde i-a asteptat la negocieri pentru sustinerea Cabinetului sau pe liderii UDMR. La negocierile de vineri cu Liviu Negoita au participat doar PDL, grupul minoritatilor nationale si grupul independentilor din Parlament. PSD si PNL refuza sa se intalneasca cu premierul desemnat, iar reprezentantii UDMR si-au motivat absenta si au spus ca urmeaza sa discute cu Liviu Negoita sambata sau duminica.

Liviu Negoita a fost desemnat, vineri, de Traian Basescu in functia de premier si a inceput in aceeasi zi negocierile pentru formarea unei majoritati. El a anuntat ca negocierile vor dura 3 zile, iar luni intentioneaza sa depuna la Parlament lista noului Cabinet. Programul de guvernare va fi cel alcatuit de Lucian Croitoru, pe care Liviu Negoita a anuntat ca si-l va asuma.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro