Sari direct la conținut

Contra, laudat de englezi

Antrenorul echipei West Bromwich Albion, Bryan Robson, s-a declarat multumit de evolutia jucatorului roman Cosmin Contra in partida sa de debut in campionatul Angliei, pierduta, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Middlesbrough, informeaza „Evening Mail”.

„Am fost multumit de evolutia sa. A urcat periculos in atac, punandu-si in evidenta calitatile. Din pacate nu a avut cea mai buna prestatie in aparare, poate de aceea nu-l folosea Gary (n.r. – Gary Megson, fostul antrenor al formatiei West Bromwich)”, a afirmat Robson.

Bryan Robson a precizat ca a dorit sa-i acorde lui Contra sansa de a dovedi ca se poate impune in campionatul Angliei. „L-am urmarit pe Cosmin cand juca pentru echipa Romaniei si pentru Deportivo Alaves. Stiu ca este un jucator care are un control foarte bun al balonului si m-am gandit sa-i acord sansa de a se impune in Premiere League”, a precizat tehnicianul.

De asemenea, presa engleza considera ca evolutia jucatorului roman in partida cu Middlesbrough, a fost „excelenta” si „impresionanta”.

Jucatorul Cosmin Contra a fost imprumutat de gruparea West Bromwich Albion pentru un sezon, de la clubul Atletico Madrid.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro