Sari direct la conținut

Telefonul mobil BenQ S700

Agora News

Avand o calitate a afisarii de 30 de cadre pe secunda si camera digitala incorporata de 1.3 megapixeli, modelul BenQ S700 ofera o adevarata experienta multimedia mobila. Echipat cu functii video de performanta, S700 permite inregistrarea video la cinci rezolutii diferite.

Avand capacitatea de inregistrare video de 15 cadre pe secunda la o rezolutie de 352 x 288 (CIF) si 30 de cadre pe secunda la o rezolutie de 176 x 144 (QCIF), BenQ S700 ofera o calitate de inregistrare video deosebita pentru un telefon mobil.

Aparatul dispune si de card mini SD, ceea ce permite utilizatorilor o inregistrare continua a filmelor. S700 are incorporata si o camera digitala de 1,3 megapixeli, cu zoom digital 8x, cu o rezolutie maxima de 1280 x 960. In plus, modelul are 11 efecte speciale de imagine, precum si alte functii cum ar fi Image Rotation, Face Filter Application si Photo Album Slide Show.

Pe langa functiile video de mare performanta, BenQ S700 doreste sa satisfaca si nevoile de divertisment auditiv ale clientilor. Functionand ca player MP3, BenQ S700 are taste usor de folosit care au ca functii principale repetarea unei melodii sau a playlist-ului.

Cu boxe incorporate, toate melodiile preferate vor beneficia de un sunet clar si puternic pentru ca si persoanele din jur sa se bucure de muzica aleasa, sau pentru a fi ascultate in intimitatea biroului in castile personale.

BenQ S700 vine impreuna cu un card mini SD de 32 MB si un adaptor de card mini SD. Compatibil cu toate tipurile de carduri mini SD disponibile in prezent pe piata, modelul BenQ S700 permite transferarea cu usurinta a melodiilor MP3, a fisierelor video sau al alte tipuri de fisiere in calculatorul personal. Modelul BenQ S700 suporta USB 1.

1, prin urmare poate functiona ca un dispozitiv de stocare mobil si se poate incarca prin conexiunea USB.

Telefonul BenQ S700 va fi disponibil in Romania la inceputul anului viitor, la un pret aproximativ de 400 de euro fara TVA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro