Sari direct la conținut

Basescu, asta seara la Antena 1

Cotidianul

Ca urmare a deciziei Guvernului de a scăpa RAFO şi Carom Oneşti de uriaşa datorie de la bugetul statului, in valoare de peste 16.000 miliarde lei, Traian Băsescu este hotărit in această seară la Antena 1 să-l oblige pe Adrian Năstase să se explice. Preocuparea candidatului Alianţei D.A. pentru cazul RAFO este mai veche.

In anul 2001, Traian Băsescu a făcut publică Ordonanţa de urgenţă prin care Cabinetul Năstase ii oferea liderului PSD din Bacău, Corneliu Iacobov, societatea RAFO Oneşti la un preţ preferenţial şi scutită de datorii.

Din informaţiile obţinute de la cei din staff-ul electoral al lui Băsescu, cealaltă temă de atac la adresa lui Năstase din această seară va fi legată de averea şi de afacerile familiei candidatului PSD. Dincolo de averea imobiliară, liderii Alianţei D.A.

au descoperit că Adrian Năstase şi familia sa mai deţin şi o serie de firme pe care Băsescu are de gind să le aducă la cunoştinţa opiniei publice.

Chiar Adrian Năstase a recunoscut, recent, faptul că soţia sa conduce o fundaţie numită „Mileniul III“, care, conform informaţiilor provenite de la Guvern, ar deţine mai multe sedii, printre care unul oferit de Regia Patrimoniului de Stat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro