Sari direct la conținut

Centrul National al Dansului Bucuresti organizeaza selectie de programe si proiecte coregrafice

HotNews.ro

Centrul National al Dansului Bucuresti va organiza, in perioada 12-15 august, cea de-a doua sesiune de selectie de programe si proiecte coregrafice din anul acesta. Termenul limita de depunere a dosarelor este 10 august 2007.

Potrivit site-ului CNDB, selectia se adreseaza profesionistilor care activeaza in domeniul dansului contemporan, coregrafi, dansatori, profesori, teoreticieni, critici, operatori culturali, fundatii si asociatii de profil, alte entitati de drept public sau de drept privat cu activitate in domeniul dansului contemporan, si se refera numai la programe si proiecte care urmeaza sa se desfasoare in perioada septembrie – 15 decembrie 2007.

Suma totala alocata pentru aceasta a doua sesiune de proiecte este de 95.000 lei. Din suma totala pusa la dispozitia acestei sesiuni de concurs, 40.000 lei vor reveni creatiilor coregrafice originale.

Suma de 30.000 lei este rezervata pentru conceptia, productia, organizarea altor proiecte: festivaluri, turnee, prezentari, cursuri, ateliere, proiecte de sensibilizare, conferinte, laboratoare de cercetare, experimente, sesiuni de comunicare.

Totodata, Centrul va da 20.000 lei pentru conceptia si realizarea de publicatii de specialitate- reviste, carti, albume, CD-ROM-uri, DVD-uri, casete video si alte materiale de informare si documentare-, si 5.000 lei pentru calatorii de studiu/cercetare si participari la evenimente nationale si internationale de profil.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro