Sari direct la conținut

Curatenie bancara. Banca isi va achita factura (150 euro) in cel mult 150 de zile

HotNews.ro

Banuiati desigur ca o banca nu isi permite sa arunce aiurea gunoiul. Cum ar fi sa te trezesti la picioare cu minutele Comitetului de Directie de pilda, luate de vant din pubela din fata bancii? Sunt chestii sensibile si daca ti se imprastie intr-un loc nepotrivit comisioanele, risti sa dea cine stie ce nepoftit peste ele, scrie Dan Popa pe blogul sau.

Una dintre bancile locale a incheiat prin urmare un contract cu o firma specializata. Suma e modica. 150 de euro/luna, pentru o suprafata utila de 67 de metri patrati. Banca se obliga sa plateasca nenoricitii aia de bani in cel mult 150 de zile de la primirea facturii. Daca nu achita dupa o jumatate de an, isi va calcula singura penalitati de 0,001% pe zi.

Am scos elementele de identificare, inclusiv data semnarii, intrucat era scrisa de mana si putea fi identificata usor de catre cei care lucreaza in banca respectiva. Contractul e insa recent.

„Plata contravalorii serviciilor de curatenie va fi facuta de Achizitor lunar, in lei, la cursul BNR din data facturarii in contul”, pe baza facturilor emise de Prestator in ultima zi a lunii pentru serviciile efectuate in luna in curs.

Achizitorul se obliga sa achite contravaloarea facturilor in termen de 150 zile de la primirea acestora; in cazul neindeplinirii in termen a obligatiilor de plata achizitorul va plati penalitati dupa cum urmeaza: 0,01% pe zi din suma datorata pentru intarziere.

„OBLIGATIILE PARTILOR”

Prestatorul are urmatoarele obligatii:

sa presteze serviciile prevazute in anexa 1 a contaractului cu profesionalismul si promtitudinea cuvenite angajamentului asumat;

sa presteze la timp si in bune conditii serviciile prevazute in anexa 2;

sa presteze serviciile de curatenie conform programului stabilit de comun acord de parti in anexa 2 a acestui contract;

sa presteze lunar servicii de curatenie generala si igenizare, la o data stabilita de comun acord de parti;

sa supravegheze prestarea serviciilor sa asigure resursele umane, materiale echipamente, masini, utilaje si orice alte asemenea, fie de natura provizorie, fie definitive cerute de si pentru contract;

garanteaza sa utilizeze ehipamente, ustensile, solutii si detergenti de buna calitate profesionale care respecta normele UE;

garanteaza confidentialitatea informatiilor de care ar putea lua la cunostinta urmare a prestarii serviciilor;

garanteaza ca prestarea serviciilor in interiorul birourilor se va face in prezenta salariatilor;

garanteaza ca nu va crea prejudicii Achizitorului prin sustragere, distrugere de bunuri, documente etc.

La cerere Prestatorul poate executa si alte servicii in afara celor stipulate in contract”. (sublinierile imi apartin. Ortografia apartine exclusiv autorilor).

Comenteaza pe blogul lui Dan Popa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro