Sari direct la conținut

Patru morti intr-un schimb de focuri la periferia Parisului

HotNews.ro

Un jandarm si-a omorat, vineri, cei doi copii si un coleg inainte de a se sinucide intr-o cazarma a jandarmeriei de la periferia Parisului, relateaza Reuters, care citeaza o sursa din cadrul fortelor de ordine. Incidentul s-a petrecut in orasul Malakoff.

Jandarmul, in varsta de 43 de ani, si-a ucis superiorul, dupa ce a avut o discutie aprinsa cu acesta. Dupa incident, el a plecat acasa, unde si-a impuscat fiul si fiica, gemeni in varsta de 11 ani, apoi s-a sinucis.

„Avea probleme psihologice iar arma sa de serviciu ii fusese retrasa”, a declarat pentru AFP directia jandarmeriei.

Anterior, AFP anunta ca este vorba despre un schimb de focuri intre jandarmi, soldat cu patru morti, dintre care doi copii.

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy si ministrul francez de Interne, Michele Alliot-Marie, in subordinea caruia se afla serviciul de jandarmerie, s-au deplasat imediat la fata locului.

Jandarmeria face parte din cadrul fortelor militare care asigura ordinea si securitatea in regiunile rurare si in orasele mici, in timp ce politia nationala este concentrata in marile orase ale Frantei.

Tragedia de vineri are loc dupa o alta drama familiala, de la inceputul acestei saptamani, cand un francez in varsta de 37 de ani a recunoscut ca si-a innecat cei trei copii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro