Sari direct la conținut

Bogdan Chireac a confirmat declaratiile lui Tudose: Am fost martor la conversatia in care chestorul Ionita a refuzat sefia Politiei

HotNews.ro

Bogdan Chireac a recunoscut joi ca a fost martor la discutia telefonica in care chestorul Catalin Ionita i-a spus miercuri premierului Mihai Tudose ca nu vrea sefia Politiei Romane, propusa de ministrul Carmen Dan. Chireac a spus la Antena 3 ca discuta la telefon cu Tudose cand acesta a fost sunat de Ionita si a ascultat convorbirea telefonica pe speaker dintre premier si chestor.

Chireac a mai spus ca el fusese apelat iniatial de Tudose dupa ce il caracterizase pe acesta drept „prietenul pedofililor” in urma refuzului de a-l demite pe seful Politiei, Bogdan Despescu. Chireac a adaugat ca premierul i-a telefonat si i-a spus ca chestorul propus de Carmen Dan nu doreste sa fie seful Politiei.

Chireac a adaugat ca in timp ce avea aceasta discutie cu premierul, acesta i-a spus ca exact atunci suna chestorul Ionita. „Il sunase dl Ionita. Era pe speaker. Ce a relatat aseara la Antena 3 e real 100%. L-a intrebat daca accepta functia. Ionita i-a spus <>. A inchis telefonul si mi-a spus: <>”, si-a incheiat Chirea relatarea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro