Sari direct la conținut

Trasee alternative pentru cei care vin de la mare sau de la munte

HotNews.ro

Conducatorii auto care vin de pe litoral sunt sfatuiti de Politia Rutiera sa foloseasca ruta ocolitoare DN 2A – Constanta – Harsova – Giurgeni – Tandarei – Slobozia – Urziceni si inapoi DN 2 – Urziceni – Bucuresti pentru a evita ambuteiajele de pe DN 22C – Cernavoda – Medgidia – Basarabi, relateaza NewsIn.

De asemenea, Politia Rutiera informeaza ca pe Autostrada A1 – Bucuresti – Pitesti, la km 36, circulatia se desfasoara pe un singur fir, pe o distanta de aproximativ 300 de metri, pentru ca se executa lucrari de reparatie a partii carosabile. Pentru a evita posibilele ambuteiaje pe A1, politistii recomanda soferilor sa foloseasca si ruta alternativa DN7 – Pitesti – Gaesti – Titu – Bucuresti.

Recomandari si pentru cei care vin de la munte

Pentru a evita aglomeratia de pe DN 1, pe Valea Prahovei, Politia Rutiera recomanda ruta alternativa DN 1A – Brasov – Sacele – Cheia – Valenii de Munte – Ploiesti – Buftea – Bucuresti sau ruta DN 73 – Brasov – Bran – Campulung – Muscel – Pitesti – Autostrada A1 – Bucuresti.

Soferii care au ales varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot folosi de la Sinaia si varianta DN 71 – Sinaia – Fieni – Targoviste – Bucuresti.

Pe DN 1, la km 416+100 metri, pe sensul de mers dinspre Turda spre Aiud, circulatia se desfasoara doar pe sensul Aiud – Cluj, pentru ca podul peste paraul Miraslau s-a deteriorat, pe o portiune de aproximativ 4 metri. Ruta alternativa recomandata este Aiud-DJ 107M – Livezile – Remetea – Buru – DN1 – Turda – Cluj si retur.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro