Sari direct la conținut

Uși incendiate la Galați. Trei incendii în trei cartiere diferite. O persoană a suferit arsuri

HotNews.ro
Uși incendiate la Galați. Trei incendii în trei cartiere diferite. O persoană a suferit arsuri

Trei incendii au izbucnit aproape concomitent, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în trei cartiere din orașul Galați, toate fiind provocate intenționat, relatează Mediafax. O persoană a suferit arsuri, iar alte patru, între care doi copii, atacuri de panică și intoxicații.

Primul incendiu a fost într-un bloc, din care 24 de locatari au ieșit singuri, iar alți 4 au fost scoși de pompieri, după ce ușa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute. Focul s-a extins și la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului și mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros și înecăcios.

O persoană a suferit arsuri ușoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care și doi copii, au suferit atacuri de panică și intoxicații ușoare cu fum.

Incendiul a fost stins rapid.

Al doilea incendiu s-a produs într-un alt bloc, unde o ușă de la un apartament situat la etajul întâi a fost incendiată, se pare tot intenționat. Focul a fost stins rapid și nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat într-un alt cartier la mai multe tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenționat. Și aici flăcările au fost stinse înainte să se extindă la garajele și mașinile din apropiere.

În cele trei cazuri, Poliția face cercetări pentru distrugere.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro