Sari direct la conținut

Elizabeth Taylor a declarat ca iubeste din nou

HotNews.ro

Casatorita de opt ori, renumita actrita de la Hollywood Elyzabeth Taylor a declarat ca iubeste un om de afaceri pe care l-a cunoscut in Hawaii anul trecut, informeaza thisislondon.co.uk.

Actrita, in varsta de 75 de ani, a dorit sa puna capat speculatiilor din ultimele luni si a recunoscut ca are o relatie cu Jason Winters, pe care l-a descris ca fiind “cel mai minunat barbat” pe care l-a cunoscut.

Winters, care a cunoscut-o pe Taylor in timp ce aceasta isi promova una din colectiile sale de bijuterii, a insotit-o pe actrita joi seara la un eveniment organizat la Los Angeles pentru strangere de fonduri in vederea ajutarii persoanelor ce sufera de SIDA.

Actrita a declarat pentru Variety: “Jason Winters este unul din cei mai extraordinari barbati pe care i-am cunoscut si de aceea il iubesc. A cumparat una din cele mai frumoase vile din Hawaii si mergem acolo cat putem de des.”.

Actrita Elizabeth Taylor a fost casatorita de opt ori pana acum, cu sapte barbati -cu actorul Richard Burton a fost maritata de doua ori. Ultima sa casnicie, cu constructorul Larry Fortensky, s-a incheiat in 1996.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro