Sari direct la conținut

Charlotte Church se va casatori de Anul Nou

HotNews.ro

Artista Charlotte Church a anuntat ca se va casatori cu iubitul ei, Gavin Henson, de Anul Nou. Cei doi – care asteapta in aceasta luna nasterea primului lor copil – se vor casatori in cadrul unei ceremonii restranse, la care vor participa doar prieteni apropiati si membrii ai familiilor lor, intr-o locatie secreta, care se banuieste a fi Castell Coch, informeaza lifestyleextra.com.

Cantareata a rugat-o pe mama sa, Maria, sa o conduca la altar, iar pe sora lui Gavin, Sarah sa fie domnisoara de onoare.

O sursa a declarat pentru revista britanica Star: “Charlotte este nerabdatoare. Este foarte fericita ca ea si Gavin au hotarat in sfarsit ziua nuntii. Charlotte a spus intotdeauna ca nu va tine o cura de slabire dupa ce va naste, insa in cele trei luni de la nastere pana la nunta va avea timp sa scape de cateva din kilogramele in plus pentru a arata excelent in ziua casatoriei.”.

Invitatii au fost anuntati sa nu isi faca alte planuri pentru ziua respectiva si li s-a comunicat faptul ca vor fi instiintati cu referire la locul unde va avea loc nunta cu doua zile inaintea fericitului eveniment.

De asemenea, sursa a mai adaugat: “Charlotte isi doreste ca nimic sa nu ii strice ziua nuntii. Ea considera ca colegii lui Gavin de la echipa Ospreys il influenteaza pe acesta in mod negativ si i-a spus clar viitorului sau sot ca nu este de acord ca acestia sa participe la nunta.

Ea viseaza la acest moment de luni de zile si nu vrea sa riste ca unul din acesti jucatori sa ii strice dispozitia in ziua nuntii.”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro