Sari direct la conținut

Deutsche Telecom nu renunta la divizia wireless T-Mobile

HotNews.ro

Presedintele executiv al Deutsche Telecom, Rene Oberman, a respins sugestiile potrivit carora cel mai mare grup de telecomunicatii din Europa ar trebui sa vanda T-Mobile USA, divizia wireless a Deutsche Telecom din Statele Unite ale Americii, mentionand ca aceasta este cruciala pentru strategia pe termen lung a companiei, relateaza publicatia electronica TeleClick.ca.

Oberman a mai anuntat ca, in perioada urmatoare, Deutsche Telecom va lupta sa-si intareasca pozitia in tarile in care este deja prezenta.

Obermann a precizat ca vanzarea T-Mobile ar fi in detrimentul planurilor viitoare de dezvoltare ale gigantului european de telecomunicatii. Intrebat daca Deutsche Telecom intentioneaza sa se extinda pe pietele in curs de dezvoltare, Rene Oberman a declarat ca extinderea in tarile cu o infrastructura de telecomunicatii slab-dezvoltata nu se afla pe lista de prioritati a companiei.

“Vrem sa fim puternici mai intai pe pietele unde suntem deja prezenti”, a explicat presedintele executiv al Deutsche Telecom, citat de Teleclick.ca.

T-Mobile are in prezent 26 de milioane de abonati in Statele Unite ale Americii, iar pana la inceputul anului 2008 se asteapta sa mai atraga inca cinci milioane de abonati. Potrivit lui Oberman, in primul trimestru al acestui an, aceasta divizie a generat vanzari de aproximativ 4,7 miliarde dolari, avand mari oportunitati de crestere.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro