Sari direct la conținut

Directorul unei companii arestat pentru trafic de influenta

HotNews.ro

Luminita Constantinescu, directorul executiv al unei societati comerciale din Bucuresti, a fost retinuta, joi, pentru 24 de ore , de care procurorii anticoruptie pentru comuniterea infractiunii de trafic de influenta.

Pretinzand ca detine influenta asupra ministrului mediului, inculpata a primit suma de 25 000 de euro de la un cetatean strain pentru a-i inlesni acestui activitatea de deschidere unui incinerator de deseuri.

Conform unui comunicat al DNA, inculpata Luminita Constantinescu a pretins, cu ajutorul lui Drimus Vasile, de la un cetatean strain suma de 50 000 de euro si a primit de la acesta 25 000 de euro, pretinzand ca are influenta asupra ministrului mediului si asupra comisarului general al Garzii Nationale de Mediu, pentru a-i inlesni cetateanului strain obtinerea acordului de mediu si a altor autorizatii necesare punerii in functiune a unui incinerator de deseuri.

De asemenea, procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale si masura interdictiei de a parasi tara impotriva lui Drimus Vasile, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta.

Tribunalul Bucuresti trebuie sa decida, la propunerea procurorii anticoruptie daca Luminita Constantinescu va ramane in stare de arest preventiv pentru o perioada de 29 de zile.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro