Sari direct la conținut

VIDEO UPDATE Iurie Darie a fost supus unei interventii chirurgicale pe creier, la Spitalul Bagdasar-Arseni. Starea lui este stabila

HotNews.ro

Actorul Iurie Darie (83 de ani) este operat, luni, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala, pentru a-i fi scos lichidul acumulat in zona creierului, anunta Mediafax, citand surse din anturajul artistului.

Ora 14:00: Interventia chirurgicala a decurs bine, actorul s-a trezit dupa anestezie, a fost dus in salon, iar starea lui este stabila, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Spitalului „Bagdasar-Arseni” din Capitala, Florian Bica.

„Interventia a constat in montarea unui sistem de drenaj ventriculo-peritoneal ce va ajuta la eliberarea lichidului in plus care se acumuleaza in zona creierului. Un capat al sistemului a fost montat la ventriculul cranian, iar lichidul acumulat in exces se scurge in peritoneu”, a explicat medicul Florian Bica, precizand ca pacientul poate ramane cu acest sistem toata viata.

Iurie Darie s-a trezit dupa interventia chirurgicala, care a durat aproximativ o ora, si a fost dus in salon, a mai spus Florian Bica.

„Starea postoperatorie este buna, s-a trezit, dar este putin ametit din cauza anesteziei”, a precizat Bica.

Interventia chirurgiala trebuia sa aiba loc inca din 16 mai, insa atunci a fost amanata din cauza unei infectii urinare care trebuia tratata inainte de operatie. Iurie Darie este internat la Spitalul de Urgenta „Bagdasar-Arseni” din Capitala de pe data de 10 mai.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/648aae0b448b5733d5a8bd5954c9171f/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro