Sari direct la conținut

VIDEO UPDATE Aeroportul Henri Coanda functioneaza normal, problemele au fost remediate

HotNews.ro

Ora 13:00: Sistemul automat de procesare a bagajelor este complet functional pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, problemele aparute in sistem fiind remediate, a anuntat, sambata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Potrivit sursei citate, sistemul functioneaza la capacitate maxima, incepand cu ora 11.00, iar cursele programate pentru decolare opereaza conform programului de zbor. Unele curse aeriene au inregistrat sambata dimineata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua de electricitate, acest lucru generand probleme in sistemul automat de procesare a bagajelor.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/4080f893a669b408db326a3767b45257/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

„Intarzierile se inregistreaza ca urmare a unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, care au generat neregularitati la sistemul de procesare automata a bagajelor la plecare. In prezent se lucreaza pentru revenirea la capacitate maxima a sistemului. Bagajele pasagerilor au fost procesate in sistem manual, conform planului de contingenta, cursele programate pentru decolare operand cu intarzieri minime fata de programul de zbor”, anuntasera sambata dimineata reprezentantii aeroportului.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti precizeaza ca pasagerii pot obtine informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti de pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.

  • Enel: Sistemul gestionat de Aeroportul „Henri Coanda” nu functioneaza corect

Reprezentantii Enel au precizat pentru Mediafax ca angajatii sai efectueaza lucrari pe una dintre cele trei linii de alimentare ale Aeroportului „Henri Coanda”, dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca sistemul gestionat de acesta functioneaza corect.

Potrivit sursei citate, Aeroportul „Henri Coanda”, ca orice obiectiv de asemenea importanta, este alimentat din trei linii magistrale, astfel incat daca una se defecteaza, consumul aeroportului este preluat integral si automat de una din celelalte linii disponibile.

„In acest moment, se executa lucrari pe una dintre linii, insa acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca automaticile de sistem, gestionate de catre aeroport, functioneaza corect, deoarece linia de rezerva a fost disponibila in permanenta, fara intrerupere”, au declarat reprezentantii Enel Distributie Muntenia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro