Sari direct la conținut

Guvernul diversifica aria produselor din programul "Cornul si laptele", introducand laptele batut, sana si chefirul

HotNews.ro

Guvernul a aprobat miercuri o ordonanta de urgenta ce diversifica aria produselor care se acorda elevilor din invatamantul primar si gimnazial si copiilor prescolari din gradinite in cadrul programului „Cornul si laptele”, prin introducerea categoriilor: lapte batut, sana si chefir.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Executivul a adoptat in sedinta de miercuri o „Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 96/2002 privind acordarea de produse lactate si de panificatie pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore”.

„Ordonanta de Urgenta diversifica aria produselor care se acorda pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial si pentru copiii prescolari din gradinite, prin introducerea categoriilor: lapte batut, sana si chefir’, arata Guverul.

Totodata, actul normativ permite o mai mare flexibilitate in procedura de achizitie publica, pentru obtinerea unor preturi cat mai competitive si eficientizarea utilizarii banilor publici, mai precizeaza sursa citata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro