Sari direct la conținut

Ceata le da batai de cap soferilor pentru a doua zi consecutiv

HotNews.ro

Circulatia rutiera este ingreunata de ceata in mai multe zone din tara, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Vizibilitatea este sub 50 de metri in mai multe judete din tara, iar in unele zone este chiar sub 20 de metri.

Vizibilitatea este extrem de redusa – sub 20 de metri – pe Autostrada Soarelui Bucuresti – Constanta, in zona Fetesti – Cernavoda, si in judetul Ialomita, pe DN 2, intre Sinesti si Movilita.

Vizibilitate redusa, sub 50 de metri, se inregistreaza si in judetul Ilfov ( pe DN 1 Ciolpani – intrarea in Otopeni, pe DN 1A Mogosoaia – intrarea in capitala, DN 2, iesirea din Afumati spre Ialomita), in judetul Prahova ( DN 1 Potigrafu – Baicoi), in tot judetul Ialomita, pe autostrada Bucuresti – Constanta, in zona porturilor dunarene, pe toate drumurile nationale din judetul Buzau si in cea mai mare parte a judetului Gorj.

Politistii rutieri le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, adaptata conditiilor de pe drumuri. Politistii rutieri ii sfatuiesc pe conducatorii auto ca luminila de intalnire ale autovehiculelor sa fie aprinse si ziua, pe toate categoriile de drumuri. Politistii avertizeaza ca, in conditii de ceata, trebuie folosite si luminile de ceata.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro