Sari direct la conținut

Metrorex: Circulatia pe Magistrala 2 a revenit la normal. Metrourile au circulat cu intarzieri de 10 minute, din cauza unei defectiuni in statia Piata Sudului

HotNews.ro
Metroul din Capitala, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Metroul din Capitala, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Circulatia pe Magistrala 2 a metroului a revenit la normal, dupa ce trenurile au circulat cu intarzieri de circa de zece minute din cauza unei defectiuni in statia Piata Sudului, anunta Metrorex.

In statia de metrou Piata Sudului a fost sesizat miros de fum, vineri, la ora 13.30, potrivit Metrorex, citata de News.ro.

„Echipele de interventie Metrorex s-au prezentat imediat la fata locului. Acestea au constatat deteriorarea (conturarea) din cauza umiditatii si a conditiilor din tunel (praf, alte reziduuri) a doi izolatori aflati intre sina si calea de rulare”, transmit reprezentantii regiei.

Ei precizeaza ca circulatia trenurilor s-a desfasurat cu intarzieri de pana la cel mult 10 minute, pe Magistrala 2, insa nu a fost oprita.

„La orele 14.39 interventia de remediere a fost finalizata, iar la acest moment, circulatia pe M2 se desfasoara in conditii normale”, mai arata Metrorex, mentionand ca nu a fost necesara evacuarea calatorilor, acestia nefiind pusi in niciun moment in pericol.

Circulatia trenurilor de metrou a fost intrerupta, vineri dimineata, pe magistrala 2, Berceni-Pipera, dinspre Piata Unirii catre Berceni, dupa ce a statiile Piata Sudului si Constantin Brancoveanu au ramas fara energie electrica.

Potrivit reprezentantilor Metrorex, metroul nu a circulat, in interval 8.48-9.01, intre statiile Brancoveanu si Berceni din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrica.

Conform sursei citate, avaria a fost remediata si toate trenurile si-au reluat circulatia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro