Sari direct la conținut

Traficul rutier, ingreunat in mai multe zone ale Capitalei, din cauza ploii

HotNews.ro
Trafic ingreunat, Foto: AGERPRES
Trafic ingreunat, Foto: AGERPRES

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe artere importante ale Capitalei, unde, pe langa numarul mare de masini, obisnuit in fiecare zi, si ploaia creeaza probleme, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, potrivit Mediafax. Arterele si zonele unde se circula cu dificultate sunt Bulevardul Eroilor, Strada Razoare, Bulevardul Carol I, Piata Unirii – Piata Victoriei, Splaiul Independentei catre Piata Unirii, Bucur Obor – Soseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobantilor, Piata Sudului si Bulevardul Iuliu Maniu.

Politistii rutieri ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa pastreze liber centrul intersectiei, sa nu depaseasca coloana de autovehicule oprite la semafor si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera. Conducatorii auto sunt rugati si sa nu opreasca autovehiculele in locurile unde acest lucru este interzis si sa nu claxoneze inutil, precum si sa pastreze o distanta de siguranta in mers intre autovehicule.

In plus, pe Soseaua Alexandriei si pe Splaiul Independentei, unde s-a acumulat apa, soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie.

Bucurestenii pot sesiza acumularile de apa sau alte probleme de trafic la Dispeceratul Brigazii Rutiere – telefon 021.9544.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro