Sari direct la conținut

Doi baieti chinezi au calatorit 80 de kilometri in sasiul unui autobuz, pentru a ajunge in orasul in care lucreaza parintii lor

HotNews.ro
Baietii chinezi ascunsi in sasiul unui autobuz, Foto: Captura YouTube
Baietii chinezi ascunsi in sasiul unui autobuz, Foto: Captura YouTube

Doi minori chinezi, in varsta de 8 sau 9 ani, au calatorit 80 de kilometri ascunsi pe sasiul unui autobuz, in speranta ca vor ajunge in provincia Guangdong si isi vor gasi parintii care au plecat acolo sa lucreze, relateazaBBC.

Cei doi, ale caror nume nu au fost date de catre mass-media de stat, provin dintr-un sat sarac din sudul provinciei Guangxi si incercau sa ajunga la parintii lor, care lucreaza in provincia Guangdong.

Disparitia lor a fost anuntata pe 23 noiembrie de invatatorul lor, iar baietii au fost gasiti in aceeasi zi in sasiul unui vehicul la o statie de autobuz.

Potrivit persoanelor care i-au gasit, baietii au plecat pentru ca le era dor de mama si tatal lor.

Pozele cu cei doi copii au fost distribuite de multe persoane, una dinte acestea subliniind ca „sunt prea multi copii in China care sunt separati de parintii lor la varste fragede. Cine are grija de ei si de gasirea unei solutii pentru problema lor?”.

Un altul a spus ca este o tragedie a societatii, pentru ca in situatia celor doi baieti, care au fost lasati de parinti lor pentru a-si cauta slujbe in alt oras, sunt zeci de milioane.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro