Sari direct la conținut

Membru al conducerii Bancii Centrale a Germaniei: Imigrantii ridica nivelul prostiei din tara noastra

HotNews.ro

Un controversat membru al conducerii Bundesbank – Banca Centrala a Germaniei, a intrat in vizorul criticilor dupa ce a afirmat, public, ca imigrantii „ridica nivelul prostiei” din tara sa, potrivit Daily Mail.

Thilo Sarrazin a facut aceasta afirmatie intr-o reuniune pe teme de afaceri ce a avut loc la Frankfurt, el facand referire la imigrantii veniti in Germania din Turcia, Orientul Mijlociu si Africa, despre care sustine ca ar fi mai putin educati decat alte natiuni. „Exista diferente in ceea ce priveste reproducerea grupelor de populatie, cu niveluri intelectuale diferite”, a adaugat oficialul german, in varsta de 65 de ani.

Fost ministru al Finantelor, Thilo Sarrazin a invocat „ample statistici”, care releva faptul ca, in afara faptului ca imigrantii ar fi „mai putin educati”, acestia tind si sa aiba mai multi copii decat germanii.

Susanne Kreuzer, purtatorul de cuvant al Bundesbank, s-a limitat sa spuna doar ca declaratiile facute de Thilo Sarrazin reprezinta „opiniile personale” ale acestuia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro