Sari direct la conținut

Cristian Preda: Nu-l voi sustine pe Blaga pentru un nou mandat in fruntea partidului

HotNews.ro

„Ca urmare a presiunilor interne, V. Blaga a cedat: nu mai are nevoie de sase luni de analiza a alegerilor din 9 decembrie, ci doar de patru. Astfel, Conventia PDL se va tine pe 23 martie. Actualul presedinte al PDL a anuntat ca va candida. Nu il voi sustine pe Blaga, scrie Cristian Preda pe blogul sau.

„Sper sa fie macar doi candidati caci altfel ar fi penibil. Voi sustine un candidat credibil”, m-a declarat democrat-liberalul si la B1 TV.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca propune ca data Conventiei Nationale a PDL sa fie 23 martie. Totodata, liderul democrat-liberal a anuntat ca va candida la presedintia partidului, informeaza Mediafax.

Blaga a precizat ca Biroul a fost de acord, in unanimitate, cu propunerea sa de a tine Conventia Nationala a partidului pe data de 23 martie.

Blaga a spus ca in acest fel se respecta toate prevederile statutare, astfel incat sa nu existe nicio observatie, chiar daca „unii doresc o conventie maine”, iar altii o doresc „amanata la calendele grecesti”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro