Sari direct la conținut

Emil Boc: Astazi am asistat la infiintarea coalitiei PSD-PNL pentru pastrarea pensiilor nesimtite ale parlamentarilor

HotNews.ro

„Astazi am asistat in Parlament la infiintarea coalitiei PSD-PNL pentru pastrarea pensiilor nesimtite ale Parlamentarilor. Astazi trebuia decisa o data pentru asumarea raspunderii pe Legea pensiilor. Coalitia PSD-PNL a ales dispretul fata de cetatean, dorind sa pastreze pensiile speciale si pensiile parlamentarilor. Acele pensii de 50-60-70 de milioane pe luna nu sunt rodul muncii sau al contributiei, ci reprezinta o sponsorizare din banii nostri, ai tuturor”, a afirmat premierul Emil Boc la finalul sedintei de Guvern de miercuri.

In aceeasi zi, Birourile Permanente ale celor doua Camere au decis sa amane pana miercurea viitoare luarea unei decizii privind calendarul asumarii raspunderii Guvernului pe Legea pensiilor.

  • „Este un gest de lasitate din partea celor de la PSD si PNL, le era frica ca isi vor pierde privilegiile. Sper sa se revina la o decizie legala si constitutionala. Chiar cu riscul de a pleca acasa, vreau ca aceasta lege sa fie adoptata, pentru Romania si pentru romani”, a adaugat Emil Boc.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro