Sari direct la conținut

Rapoartele comisiilor de ancheta Udrea si Ridzi, supuse la vot marti in Parlament

HotNews.ro

Deputatii reiau, marti, incepand cu ora 11:30, dezbaterile asupra raportului elaborat de Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elena Udrea, urmand ca documentul sa fie supus votului final in aceeasi zi, dupa incheierea dezbaterii, a decis luni conducerea Camerei Deputatilor. In aceeasi zi, parlamentarii vor supune la vot si raportul comisiei de ancheta in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, anunta NewsIn.

Camera Deputatilor avea programata initial dezbaterea Raportului Comisiei de ancheta in cazul Udrea la 6 octombrie, insa sedinta a fost suspendata, atunci, dupa consumarea timpului prevazut pentru acea zi. Presedintele Camerei, Roberta Anastase, a anuntat atunci suspendarea dezbaterii privind raportul Comisiei de ancheta in cazul Udrea, imediat dupa ce ministrul Turismului si-a incheiat discursul, care a durat aproximativ 50 minute. Pentru sedinta de maine nu a mai fost fixata o limita de timp.

In urma suspendarii sedintei, a fost amanata si sesiunea de vot final a deputatilor, in cadrul careia acestia urmau sa se pronunte asupra solicitarii Comisiei juridice in cazul Monica Iacob Ridzi de incepere a urmaririi penale impotriva fostului ministru al Tineretului, pentru savarsirea infractiunii de delapidare.

Si raportul Comisiei parlamentare de ancheta in cazul Elena Udrea recomanda revocarea din functie (recomandare ce si-a pierdut miza, dupa demiterea Guvernului prin motiune de cenzura) dar si inceperea urmaririi penale impotriva ministrului in exercitiu al Turismului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro