Sari direct la conținut

VIDEO Victor Ponta: Exclud intrarea PSD la guvernare pana la alegeri. Nu sprijinim un guvern minoritar PNL

HotNews.ro

Liderul social-democrat Victor Ponta exclude intrarea PSD la guvernare pana la alegeri si spune ca, in cazul in care motiunea de cenzura initiata de PSD va trece, social-democratii nu vor sustine un guvern minoritar PNL, pe motiv ca „asa este corect fata de alegatorii nostri”, potrivit Mediafax.

„Exclud o intrare la guvernare a PSD pana la alegeri, daca vrem sa facem ceva cu adevarat serios pentru Romania. Daca vrem pentru noi e simplu, am avut functii de ministri in 2009 si la ce ne-au folosit? Daca vrei ceva serios pentru Romania trebuie sa ai sprijin si legitimitate populara. In acest moment, principala problema a PDL si a lui Basescu este lipsa sprijinului si legitimitatii populare”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca obtinerea unor posturi de ministri nu este nici obiectivul PSD, nici al sau personal.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/16acdd4627e645dc66c77dc066f9eb09/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

„Daca trece motiunea de cenzura, nu vreau sa ma autopropun prim-ministru, nici sa spun ca PSD are toate solutiile, ci ca, de marti seara sau de miercuri dimineata, cei care ne-au adus in actuala situatie, presedintele Traian Basescu si PDL, alaturi de ceilalti, fie ca este vorba de noi, de UDMR sau PNL, putem gasi o alta solutie pe care nu o detin acum”, a precizat liderul PSD.

„Nu sustinem un guvern minoritar PNL. Niciodata cat eu voi fi presedinte, PSD nu va mai sustine un alt guvern, decat unul social-democrat. Cred ca asa este corect fata de alegatorii nostri. Ca vor fi situatii de tranzitie inainte de alegeri, va fi un guvern de tehnocrati, care sa pregateasca alegerile, nu pot sa exclud, dar ca sa cer voturile oamenilor pentru PSD ca sa ii aduc pe altii la putere, nu cred ca este in regula si nu il vom mai face”, a incheiat Victor Ponta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro