Sari direct la conținut

Peremistii vor sa-i ajute pe hackerii valceni sa intre in legalitate

Radical de Valcea

Nicolae Patru, presedintele PRM Valcea sustine ca Oltchimul si hackerii sunt principala sursa de venit a municipiului. In opinia acestuia, atunci cand salariatii combinatului isi primesc banii, se inregistreaza o crestere a vanzarilor comerciantilor valceni. „La ora actuala, municipiul este tinut in viata de Oltchim si de hackerii existenti care trebuie indreptati spre activitati legale.

Atunci se face vanzarea cea mai mare, cand se ia chenzina si avansul de la Oltchim”, a declarat peremistul valcean. Acesta nu stie exact pentru ce activitati legale ar opta in cazul tinerilor care se ocupa cu vanzarea unor categorii de obiecte destul de diverse pe internet.

Pentru inceput, o discutie fata-n fata ar conduce la dezlegarea enigmei, adica peremistul Patru si-ar da seama pentru ce sunt apti tinerii, exceptand binenteles activitatile catalogate ca fiind ilegale. „I-as strange pe hackeri, as sta de vorba cu ei si mi-as da seama pentru ce sunt buni.”, a mai spus presedintele PRM Valcea.

Strangerea la un loc a atator persoane s-ar putea sa-i dea bataie de cap peremistului sef. Postarea unui anunt pe internet l-ar scuti pe acesta de efortul de a identifica atatea persoane. Mai ramane o problema de rezolvat, presupunand ca identificarea a fost deja solutionata.

Nicolae Patru s-ar putea trezi ca hackerii nu sunt interesati de activitati legale sau ar putea fi depasit de numarul prea mare al celor care vor sa intre in legalitate.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro