Sari direct la conținut

Tentativa de suicid la casa lui Dejeu

Ziarul de Sibiu

Fiica lui Gavril Dejeu, fost ministru de interne in perioada 1996-1999, a incercat joi dimineata sa se sinucida. Dupa o cearta zdavana cu sotul ei, Flavia Vlad a inghitit apropape o cutie de Diazepam si a plecat de acasa.

Mama ei a anuntat imediat politia care, dupa zeci de minute de cautari, a gasit-o iar aceasta a fost dusa la spital. Politistii sibieni au primit un telefon joi dimineata, in jurul orei 1, de la sotia lui Gavril Dejeu care ii anunta ca fiica lor a disparut de acasa.

Oamenii legii s-au mobilizat, au anuntat toate patrulele din oras, iar acestea au cautat-o pe strazile din jurul cartierului in care locuieste. „O femeie a sunat la dispeceratul nostru si a anuntat ca fiica ei, in varsta de 33 de ani, a luat o cutie de diazepam si a plecat de acasa.

O echipa de la Ordine Publica a cautat-o pe tanara si dupa mai bine de 30 de minute de cautari au gasit-o pe strada Raului din oras.”, ne-a declarat subinspector Luciana Baltes, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Femeia era cazuta in strada, inconstienta, iar politistii au hotarat sa o transporte de urgenta la spital. „Tanara a ajuns dupa miezul noptii la Unitatea de Primire Urgente, in stare de inconstienta, dupa ce a inghitit aproximativ 18 pastile de diazepam.

Imediat i s-au facut spalaturi stomacale si a a fost internata pe sectia Medicala II”, ne-a spus medicul Cotizo Draia, din cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu. Dupa ce i-au acordat primul ajutor, medicii au hotarat ca tanara trebuie sa ramana sub stricta lor supraveghere cel putin cateva zile.

Acest lucru l-a cam nemultumit pe fostul ministru de interne, care a facut un circ monstru in Urgenta Spitalului.

Gavril Dejeu a incercat se pare sa isi duca fata acasa, refuzand sa o lase internata in spital. Cu toate acestea, medicii nu i-au dat voie sa iasa din spital. „Fiica mea se simte acum mai bine, nu cunosc toate amanuntele. Se pare ca a avut niste neintelegeri acasa, s-a manifestat nervos, necontrolat.

Important este ca se simte mai bine acum”, ne-a spus Gavril Dejeu, fostul ministru de interne. Vecinii Flaviei Vlad nu isi pot imagina de ce a recurs tanara la acest gest si spun ca o cunosteau ca fiind o persoana linistita.

Cu toate acestea, cearta dintre ea si sotul ei pare a fi fost destul de aprinsa, de vreme ce Flavia a recurs la un astfel de gest. Nimeni nu stie de la ce au pornit discutiile contradictorii si nici de ce a vrut tanara sa-si puna capat zilelor. Psihologii pun tentativa de suicid pe seama unor tairi foarte intense pe care, se pare ca Flavia Vlad le-ar fi avut. Fie certurile repetate fie alte probleme familiare ar fi putut sta la baza intentiei tinerei de a se sinucide.

In plus, pshilogogii sustin ca, in general cel care a inecrcat odata sa se sinucida, va incerca sa o mai faca.” Depinde de ce a achizitionat in urma tentativei sale de a se sinucide. Dca nu a perceput gravitatea, daca nu a depasit situatia, este posibil ca tanara sa mai incearce..

Ideea e ca ar trebui sa inteleaga ca nu este nici un capat de lume nici de viata.”, ne-a spus psihologul Elena Bouleanu. Din fericire pentru Flavia Vlad, fiica lui Gavriil Dejeu, telefonul dat de mama sa la politie i-a salvat viata, iar medicii spun ca starea ei se va ameliora curand si in cateva zile ar putea pleca din spital.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro