Sari direct la conținut

Presedintele PPCD Arad si-a dat demisia din functie

Romania libera Editia Transilvania-Banat

Presedintele PPCD Arad, Alin Gherga, a demisionat din functie. Gestul sau vine ca urmare a neintelegerilor cu privire la stabilirea unui candidat unic pentru Conferinta judeteana de alegeri din data de 8 aprilie. In urma acestei decizii, presedintia filialei va fi asigurata de detinatorul functiei de prim-vicepresedinte, Cosmin Galu.

In perioada urmatoare, acesta trebuie sa numeasca o echipa de conducere interimara, care sa pregateasca Conferinta judeteana. In aceste conditii, este de asteptat ca data alegerilor sa fie din nou decalata.

Alin Gherga a spus ca toate disputele din partid i-au agravat starea de sanatate si din acest motiv nu mai poate sa mai faca fata pozitiei de intoleranta din partea „gruparii dure” a partidului.

„Ultima intrevedere de la sediul partidului s-a soldat cu afectarea starii mele de sanatate din cauza jignirilor primite si a atitudinii duplicitare a unor colegi pe care ii credeam maturi si cu coloana vertebrala. Eu, personal, nu m-am plans toata ziua ca nu pot sa ma afirm din cauza altora, cum face domnul inginer Dorin Ioviti.

Personal, il inteleg ca are o problema deoarece, din pacate, nu poate sa-i depaseasca nici ca intelect, nici ca imagine pe nici unul din membrii biroului interimar. Totodata, nu accept si nu voi accepta ca o persoana in varsta de aproape 90 de ani inveninata sa-mi faca mie procese de intentie, iar unii colegi sa taca din gura, dand dovada de cea mai mare lasitate posibila.

Nici nu accept ca oameni care vor sa urneasca organizatia, cum sunt Claudiu Cristea si Cosmin Galu, sa fie batjocoriti de vajnici aparatori ai organizatiei, care cel putin de cand sunt eu presedinte nu au facut altceva decat sa critice”, se arata in demisia depusa la sediul partidului de Gherga.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro