Sari direct la conținut

Seara cu multi volti in clubul After Eight

Buna ziua, Ardeal

Trupa Voltaj a cantat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa o lunga absenta, pentru fanii clujeni. Clubul Afert Eight, care a gazduit concertul baietilor, s-a dovedit a fi neincapator pentru iubitorii muzicii cantate de Voltaj.

Concertul a facut parte dintr-un turneu, care a cuprins sase orase, organizat in parteneriat cu Pall Mall. Iar Clujul a fost al cincilea oras in care trupa a concertat.

O mare de oameni a asteptat cu nerabdare concertul baietilor, fani de toate varstele s-au adunat in club pentru a petrece o seara alaturi de formatia preferata.

Baietii de la Voltaj si-au facut aparitia in jurul orei 23.30, au stat „cuminti” la fotografii, au dat autografe si au raspuns intrebarilor ridicate de fani. Trupa a venit cu instalatiile proprii in acest turneu, lumini, sunet, chiar si scena pe care au cantat – pentru a oferi fanilor un spectacol pe cinste.

Turneul a adus si o schimbare de imagine, in ceea ce priveste organizarea concertelor marca Voltaj, prin faptul ca s-a bucurat de prezenta unui DJ, care a mixat inaintea si dupa recitalul baietilor si care a intretinut atmosfera de club.

Petrecerea din cadrul clubului a fost, de altfel, una de mixuri realizata de DJ-ul resident al clubului si de cel adus de cei de la Pall Mall, iar printre piesele mixate s-au numarat si melodii ale trupei.

Mai mult de atat Voltaj a venit cu surprize pentru fanii clujenii, aducand in seara concertului cateva cadouri – CD-uri pe care se afla cele mai noi remixuri ale trupei, un cover dupa piesa celor de la Duran Duran – „Ordinary world”, intitulata „Unu plus unu” si varianta in limba engleza a piesei „Povestea oricui”.

DJ-ul adus de cei de la Pall Mall a intretinut atmosfera mai bine de o ora, dupa care scena a fost luata cu asalt de trupa Voltaj. Baietii au adus in prim planul clujenilor piese deja consacrate precum „Iarna”, „Albinuta”, „De maine”, „Scrisoare”, „Patapetine”, „20” si cel mai recent single, intitulat „Acolo”.

Pe parcursul concertului, care a durat aproximativ o ora, fanii adunati in fata scenei i-au sustinut din plin pe baieti au cantat alaturi de trupa pe scena, au fredonat melodiile, au aplaudat frenetic si au dansat pana la epuizare.

Mai mult de atat Voltaj, a dedicat concertul celor prezenti in cadrul clubului si echipei de fani clujeni – Volteam, multumindu-le ca au fost alaturi de trupa si au ales sa se distreze pe piesele lor.

Iar cei mai norocosi dintre clientii, care au participat la concursurile puse la cale de Pall Mall, au petrecut minute bune alaturi de baietii de la Voltaj. „Ne-am simtit foarte bine la Cluj alaturi de prietenii nostri. Publicul de aici este tot timpul primitor, si a fost extraordinar.

Ne-a sustinut foarte mult, a aplaudat, a dansat si a cantat alaturi de noi”, au declarat baietii de la Voltaj. Dupa concertul trupei, distractia a continuat in acelasi stil, petrecaretii facandu-si loc pe canapele si chiar, cei mai indrazneti, pe bar.

Iar in ceea ce priveste turneul Voltaj, acesta s-a incheiat ieri seara cu ultimul concert sustinut de baieti la Timisoara.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro