Sari direct la conținut

Carnet de conducere a trasurilor

HotNews.ro

Autoritatile municipale ale orasului Sankt-Peterburg au decis ca proprietarii de trasuri trebuie sa dea examen pentru obtinerea unui carnet de conducere, sustine publicatia Vremia novostei.

Se are in vedere, printre altele, un examen de verificare a cunostintelor in privinta regulilor si semnelor de circulatie, precum si o verificare a nivelului de cunoastere a orasului.

Publicatia aminteste ca anul trecut, familia primarului orasului Soci, Viktor Kolodiajnii, a fost victima unui accident rutier cand trasura la bordul caruia se plimbau prin Sankt-Peterburg a intrat din plin un camion. In urma impactului, fiica in varsta de cinci ani a primarului a decedat.

Ancheta a stabilit ca, dincolo de vinovatia soferului, care nu s-a asigurat la traversarea unei piete considerata zona turistica si unde viteza este limitata, micuta Valeria ar fi supravietuit, daca nu i s-ar fi permis sa stea pe capra trasurii, alaturi de vizitiu.

Acest incident se afla la originea deciziei municipalitatii Sankt-Peterburg de a elibera carnete de conducere a trasaturilor in urma unui examen foarte sever.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro